Tryllekunstner for voksne

Book et forrygende trylleshow for voksne

Tryllekunstner for voksne

Find nemt tryllekunstnere i hele landet!

I Danmark har vi mange tryllekunstnere på højt niveau. Det er derfor ikke svært at finde en tryllekunstner for voksne, som er super underholdende.

Måske kender du allerede fra TV Rune Klan, Jesper Grønkjær, Sunny Cagara, Dennis Beokow, Mister Mox eller  Michael Deutsch, for blot at nævne nogle få.

Det er dog ikke en forudsætning at være kendt for at være underholdende. Ud over de kendte tilbyder vi en lang række mindre kendte tryllekunstnere, som alle leverer trylleshow og underholdning på højt plan.

En tryllekunstner for voksne kan bruges til både private og virskomhedsarrangementer. Virksomheder kan hyre en tryllekunstner til f.eks. messerteam building, julefrokost og firmafest, mens private kan blive underholdt af en tryllekunstner til f.eks. runde fødselsdagebryllup eller konfirmation.

Hvis du har svært ved at finde en tryllekunstner, som vil passe godt til dit arrangement, så kontakt os gerne for vejledning. Vi har mange tryllekunstnere ud over dem, der står her på hjemmesiden, og vi hjælper dig med glæde med at finde den helt rigtige. Herunder kan du se nogle af dem, vi anbefaler, både kendte og ukendte.

 

Vi anbefaler

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder.

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen laver et unikt, skræddersyet show, som både er personligt og vanvittigt sjovt. Perfekt til bl.a. bryllup og konfirmation.

Morten Deurell

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri.

Klaus Mulbjerg Tryllekunstner

Klaus Mulbjerg

Klaus Mulbjerg er en af de mest rutinerede tryllekunstnere herhjemme. Han har vundet priser i både ind- og udlandet og har adskillige gange været på landsdækkende TV. Klaus har en sjælden evne til at læse sit publikum.

Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - kendt fra DRs Talent 2009! Sunny laver et suverænt show, hvor han blander trylleri, standup, sang, dans og meget andet.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstneren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up-magi og stand up-magic.

Steen Pegani Tryllekunstner fra Horsens

Steen Pegani

Steen Pegani har 1000 trylleshows i rygsækken og er dermed en af landets mest erfarne tryllekunstnere. Han optræder for såvel børn som voksne, og har stor sans for at nå ud til alle.

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange års erfaring. Han optræder med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private.

Mikkel Lassen - Tryllekunstner

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Jesper Amstrup Bugtaler

Jesper Amstrup

Jesper Amstrup er bugtaler og tryllekunstner. Han optræder for primært for voksne, men der må gerne være børn til stede.

Anders Lund Tankelæser

Anders Lund

Anders Lund er tankelæser fra København. Han optræder med sit underholdende show for både privare og virksomheder.

Miguel el Zorro Tryllekunstner

Miguel El Zorro

Miguel El Zorro, kendt fra TV, optræder både ved firmafester, familiefester og med et specielt børneshow til f.eks. børnefødselsdage, SFO mm.

Ole Larsen - Tryllekunstner fra Randers

Ole Larsen

Ole Larsen fra Randers optræder i hele landet for både børn og voksne. Han optræder ofte i forbindelse med firma-arrangementer, familiefester mm.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90