Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
tryllepræsten trylleshow

Tryllepræsten Niels Enersen

Et skræddersyet trylleshow

Forklædt som præst optræder tryllekunstneren Niels Enersen i et show, som han selv har udviklet. Showet er særdeles velegnet til bryllup og konfirmation, men fungerer også rigtig godt til fødselsdage, jubilæer og firma-arrangementer.

Dette show er altid målrettet og skræddersyet til dig som kunde. Forud for arrangementet taler tryllepræsten med dig og får noget at vide om virksomheden, brudeparret, konfirmanden etc., hvorefter han skriver en dedikeret prædiken eller tale. Han har samtidig en masse ideer til, hvordan du præsenterer ham på dagen, så det kommer til at virke troværdigt.

Når du har præsenteret Niels for publikum, begynder hans show som en helt almindelig prædiken eller tale. Men som tiden går, bliver det mere og mere vildt. Et meget unikt og personligt show, som ikke ligner noget som helst andet.

Overrask publikum med tryllepræsten

Til firma-arrangementer fungerer det som et rigtig godt alternativ til den falske foredragsholder eller den falske fotograf, som alle efterhånden kender så godt. Det kan ofte gøres meget troværdigt ved at præsentere “præsten” som en, der skal mane til eftertænksomhed og/eller komme med et indspark til virksomhedens etiske/moralske profil.

Lignende kunstnere

Niels Enersen

Niels Enersen er en erfaren tryllekunstner med speciale i close up trylleri. Desuden har han udviklet et unikt præsteshow, hvor han er udklædt som præst. Læs mere
Dennis Beokow trylleri med kort

Dennis Beokow

Dennis Beokow hører blandt de dygtigste tryllekunstnere og tankelæsere i DK. Han vandt Copenhagen Magic Open 2019 og samme år 3. pl. ved DM. Læs mere
Morten Deurell tryllekunstner

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.