Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Dennis Beokow trylleri med kort

Dennis Beokow

Magiker og tankelæser i verdensklasse

God og sjov underholdning til jeres næste firma- eller privatarrangement!

Dennis Beokow er en af sværvægterne indenfor den magiske verden i Danmark. Han er håndværksmæssigt i verdensklasse, og med sin skæve karakter og lune humor er han en ener, som leverer et unikt show, hver gang han optræder. Dennis vandt Copenhagen Magic Cup 2019.

Close up trylleri
Dennis er mester i fascinerende og tankevækkende close-up trylleri. Hans stil er præget af selvironi, charme og ekstrem fingerfærdighed. Selv på klods hold, kan man ikke gennemskue Dennis Beokow. Lige som man tror, man har forudset pointen, kommer der en overraskende drejning. Intelligent og kreativ magi på meget højt niveau.

“Close Up Magic” er en intim og eksklusiv form for underholdning. Denne form for underholdning er meget populær, da alle får mulighed for at opleve magien helt tæt på, hvilket gør det til en spændende og ekstraordinær oplevelse.

Stand up trylleri
Dennis Beokow laver også en blanding af stand-up komik, gags og stærk magi, det man kalder stand up trylleri. Her bliver hele selskabet underholdt og inddraget i “legen”. Der er fart over feltet og smil på læberne, når Dennis ruller sig ud med sin skarphed og skæve form for humor. Hans shows er hylende morsomme og i en særegen blanding af klassisk magi kombineret med en rå og kantet stil gør, at hans show er utraditionelle og i særklasse! Det giver det twist, der gør, at han skiller sig ud fra mængden!

Tankelæsning
Dennis Beokow laver et show med psykologisk underholdning, hvor han optræder med tankelæsning, tankemanipulation mm. Det er et fascinerende show, hvor publikum må spørge sig selv, om Dennis virkelig kan læse deres tanker.

Dennis Beokow tilpasser sine shows så de passer til folk i alle aldre. Hvad enten man er ung eller gammel, kan Dennis med garanti underholde og imponere. Så vær klar til at få trænet lattermusklerne og book Dennis Beokow.

Dennis er bosat på Sjælland, men optræder i hele Danmark – også på engelsk.

Varighed: 30 – 40min.

Man kan også blande stand-up trylleshow med close-up trylleshow – ca 20min. stand-up og 20min. close-up.

Jeg har set mangt og meget, og fra nogle af de største. Den der var ny, og jeg må sige på godt, gammelt dansk: Der tog du sgu røven på os!
Bent Fabricius Bjerre

 

Video

Lignende kunstnere

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange års erfaring. Han optræder med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private. Læs mere
Anders Lilleøre Tryllekunstner

Anders Lilleøre

Anders Lilleøre er en ung, fremadstormende tryllekunstner, der som den eneste nogensinde har vundet Aarhusmesterskab i trylleri 2 år i træk. Han har desuden vundet DM i close up trylleri for 10-20-årige. Læs mere
mikkel-lassen-tryllekunstner

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester. Læs mere
Morten Deurell tryllekunstner

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.