Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Spørgsmål og svar

Find svar om tryllekunstnere

“Hvor meget plads skal en tryllekunstner bruge?”
Det kommer an på hvem, det er, og hvilken type show han skal lave. Det taler vi om, når vi laver en aftale.

Skal vi gøre noget klar til tryllekunstneren?
Det aftaler vi fra gang til gang. Ved større arrangementer er det ofte nødvendigt med scene, lys og lydanlæg. Ved mindre arrangementer har tryllekunstneren som regel alt nødvendigt med selv.

“Skaffer I en ny tryllekunstner, hvis den bestilte tryllekunstner bliver syg”?
Vi kan ikke give en garanti, men vi har en meget stort netværk i hele landet, og vil som regel. altid kunne finde en afløser. Det er også i vores interesse, at I får hjælp.

“Hvornår ankommer tryllekunstneren?”
Ved mindre arrangementer kommer han ofte 15-30 min. inden. Hvis det drejer sig om et større sceneshow, kan der være en del forberedelse på scenen. Dette aftales fra gang til gang.

“Kan tryllekunstneren gøre det personligt, hvis vi fortæller noget om hovedpersonen?”
Det kan det i mange tilfælde. Dette aftales inden aftalens indgåelse.

“Hvornår er det bedste tidspunkt for underholdningen til en fest?”
Det findes der ike noget entydigt svar på. Trylleri kan fungere fantastisk som ice breaker f.eks. til velkomstdrink eller reception inden en fest eller en middag. Et show er også en god ide mellem 2 retter eller til kaffen. Ring evt. for vejledning, hvis du er i tvivl!

“Hvor meget koster en tryllekusntner?”
Man kan ikke give noget entydigt svar på pris på en tryllekunstner. Det afhænger dels af hvem, du hyrer, dels af dato, klokkeslet, varighed, antal publikummer mm. Fortæl os om dit arrangement. Så sender vi hurtigt et relevant forslag/tilbud.

“Sender I en kontrakt?”
Ja!

“Hvordan foregår betalingen?”
Det er forskelligt. Vi aftaler det ved aftalens indgåelse. Vi kan sagtens fakturere via EAN.

Med venlig hilsen
Michael Jensen Projektchef, Partner

Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

Abraham Gaaei, Personalechef

Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

Firma, Vejle

Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

Peter

Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

Firma i Kbh

Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en “overraskelse” med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet. 🙂

Mvh Bo

Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

Elias Hej

Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt 🙂 Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.
Venlige hilsner

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.