Tryllekunstner til bryllup

Få et magisk bryllup med en tryllekunstner!

tryllekunster bryllup

Til et bryllup kan det være en rigtig god ide med en tryllekunstner. Han kan være med til at løfte stemningen og give gæsterne en fælles oplevelse og dermed noget at grine af og tale om.

Du kan hyre en tryllekunstner til at underholde gæsterne, hvis du selv skal giftes. Eller hvis du er gæst, kan du give det som en sjov og dejlig overraskelse til brudeparret.

Et er sikkert: En tryllekunstner vil give alle noget at tale om – også i lang tid efter brylluppet.

Til bryllupsreceptionen

Til en bryllupsreception vil tryllekunstneren typisk lave såkaldt “walk around magic“, dvs. hvor han går rundt blandt gæsterne, som både kan være stående og siddende. Mange brudepar vælger at hyre en tryllekunstner til at underholde gæsterne, mens de selv er til fotografering.

Inden bryllupsmiddagen

Ofte mødes selskabet noget tid inden middagen og får en velkomstdrink. Her fungerer det super godt med walk around-trylleri. Dette er specielt en rigtig god ide, hvis mange af gæsterne ikke kender hinanden på forhånd. Da vil det fungere som en “ice breaker” og løfte stemningen helt fra start og give gæsterne noget at tale om resten af aftenen – “hvordan gjorde han det?”, “så du det?” osv.

Trylleri under bryllupsmiddagen

Under middagen er det almindeligt med stand up trylleri, dvs. hvor en tryllekunstner laver et show for alle på éen gang. Igen løfter det stemningen og giver festdeltagerne en fælles oplevelse og dermed noget at snakke om, både under festen og i lang tid bagefter brylluppet.

I stedet for stand up trylleri vælger mange close up trylleri ved bordene. Dette giver en kortere men mere intens oplevelse for hver person, men selskabet får ikke oplevelsen af at grine og måbe sammen som ved stand up trylleri. Regn med ca. 5-10 min. pr. bord (afhænger af bordenes størrelse samt hvor mange, der sidder ved hvert bord).

Kombiner stand up og close up trylleri

Det er meget almindeligt at booke en tryllekunstner til et stand up trylleshow efterfulgt af close up ved bordene. Dette fungerer rigtig godt. Så oplever man dels det fælles grin, dels intensiteten ved close up.

Close up fungerer godt efter hovedretten eller senere, mens stand up kan placeres i enhver pause under middagen. Husk at aftale dette med køkkenpersonalet!

 

Underholdning med en “tryllepræst”

I kan få en helt unik oplevelse ved at hyre Tryllepræsten Niels Enersen, Danmarks nok eneste uægte tryllepræst! Niels opfører en ceremoni, som er både personlig, rørende og vanvittigt morsom! Inden brylluppet får I en snak med Niels, så han kan gøre det så personligt som muligt.

Vi anbefaler

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange års erfaring. Han optræder med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private.

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen laver et unikt, skræddersyet show, som både er personligt og vanvittigt sjovt. Perfekt til bl.a. bryllup og konfirmation.

Morten Deurell

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri.

Kim Andesen Tryllekunstner

Kim Andersen

Kim Andersen er en helt unik tryllekunstner, som blander trylleri comedy - begge dele på højt niveau.

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Mikkel Lassen Tryllekunstner og Tankelæser

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder.

Miguel El Zorro tryllekunstner

Miguel El Zorro

Miguel El Zorro er en prisvindende tryllekunstner, kendt fra TV. Han optræder både ved firmafester, familiefester med både sceneshow og close up trylleri.

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen laver underholdende trylleri for især voksne (men børnene har det også sjovt). Vælg et show for hele forsamlingen eller close up trylleri for mindre grupper ad gangen.

Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - kendt fra DRs Talent 2009! Sunny laver et suverænt show, hvor han blander trylleri, standup, sang, dans og meget andet.

Ole Larsen - Tryllekunstner fra Randers

Ole Larsen

Ole Larsen fra Randers optræder i hele landet for både børn og voksne. Han optræder ofte i forbindelse med firma-arrangementer, familiefester mm.

Anders Lund Tankelæser

Anders Lund

Anders Lund er tankelæser fra København. Han optræder med sit underholdende show for både privare og virksomheder.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstneren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up-magi og stand up-magic.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90