Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen

LoadingTilføj til favorit

Et skræddersyet trylleshow

Forklædt som præst optræder tryllekunstneren Niels Enersen i et show, som han selv har udviklet. Showet er særdeles velegnet til bryllup og konfirmation, men fungerer også rigtig godt til fødselsdage, jubilæer og firma-arrangementer.

Dette show er altid målrettet og skræddersyet til dig som kunde. Forud for arrangementet taler tryllepræsten med dig og får noget at vide om virksomheden, brudeparret, konfirmanden etc., hvorefter han skriver en dedikeret prædiken eller tale. Han har samtidig en masse ideer til, hvordan du præsenterer ham på dagen, så det kommer til at virke troværdigt.

Når du har præsenteret Niels for publikum, begynder hans show som en helt almindelig prædiken eller tale. Men som tiden går, bliver det mere og mere vildt. Et meget unikt og personligt show, som ikke ligner noget som helst andet.

Overrask publikum med tryllepræsten

Til firma-arrangementer fungerer det som et rigtig godt alternativ til den falske foredragsholder eller den falske fotograf, som alle efterhånden kender så godt. Det kan ofte gøres meget troværdigt ved at præsentere “præsten” som en, der skal mane til eftertænksomhed og/eller komme med et indspark til virksomhedens etiske/moralske profil.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90