Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Kristian skovbo tryllekunstner

Kristian Skovbo

Skal gæsterne, kunderne og medarbejderne underholdes, så er det Kristian Skovbo, I skal have fat på. Han får selskabet til at more sig og gæster til at snakke sammen. Med ham som underholder ved festen eller firmaarrangementet, er man sikker på en succes!

Stand-up magi:
Kristians show giver alle en god, fælles oplevelse at snakke om, som festen skrider frem.  Det store show; Stand-up magi kræver ingen scene og sammensættes naturligvis, så det passer til selskabets eller arrangementets karakter. Med stand-up magi inddrager Kristian Skovbo publikum i sit show, hvilket forøger morskaben. Stand-up magi varer 20-60 min. (typisk 30-40 min.) og kræver kun 2×2 m gulvplads.

Close-up magi:
Kristian er en fingerfærdig person, der med stor behændighed kan trylle stort set hvad som helst væk for øjnene af det forundrede publikum. Mønter, ringe, skeer og ure forsvinder ved Close-up magi, som foregår ved de enkelte borde rundt i salen. Fornemmelsen af magi helt tæt på øger stemningen, og lattermusklerne bliver rørt rundt om i salen. Fascinationen og letheden gør oplevelsen af trylleriet større.

Det er muligt at kombinere Stand-up magi og Close-up magi, og er der udenlandske gæster, kan Kristian Skovbo uden problemer afvikle sit show på engelsk.

Familiefester:
Kristian Skovbo medvirker gerne ved livets store fester og inddrager i alle sammenhænge nogle af gæsterne. Glæden for konfirmanden eller nonfirmanden over pludseligt at kunne udføre et tryllenummer for gæsterne, eller at se brudeparret blive tryllet med, er overvældende hos gæsterne.

Privatfester/firmafester:
Showet kan foregå under velkomstdrinken, når gæsterne lige er ankommet, eller i løbet af festen. Til firmafester, hvor kollegerne kan få en god oplevelse, der kan være med til at styrke fællesskabet omkring firmaet, kan chefen medvirke i showet og på den måde blive festens midtpunkt. Disse shows varer 30-40 min.

Video

Lignende kunstnere

Steen Pegani tryllekunstner

Steen Pegani

Steen Pegani har 1000 trylleshows i rygsækken og er dermed en af landets mest erfarne tryllekunstnere. Han optræder for såvel børn som voksne, og har stor sans for at nå ud til alle. Læs mere
rene jensen tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder. Læs mere
Jesper Grønkjær tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstneren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up-magi og stand up-magic. Læs mere
Henrik Christensen

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.