Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
rene jensen tryllekunstner

Rene Jensen

Tryllekunstner fra Aalborg

Tryllekunstner René Jensen fra Aalborg har været dansk mester i Close-Up magic og har flere gange scoret højt også i nordiske konkurrencer. Han er en af Danmarks dygtige og erfarne tryllekunstnere, som forbløffer mennesker overalt med sin underholdende og morsomme stil.

René Jensen er specialist i Close-Up magic. Ting forsvinder mellem hans hænder og dukker op igen de mest utrolige steder til gæsternes store forbløffelse og forundring. Close-Up magic foregår åbent mellem gæsterne eller deltagerne; derfor virker det enormt overbevisende, fordi man ikke kan bortforklare tricket.

Renés Close-Up magic virker stærkt, fordi hans glæde over sit arbejde som tryllekunstner når frem til publikum. Han sigter efter både hjernen, som får rigeligt at forundre sig over, og maven, som skal mobilisere det ene gode, dybe latterudbrud efter det andet.

René Jensen har optrådt professionelt med magi siden 1994 for tusindvis af mennesker overalt i Danmark og flere steder i udlandet. Han har vist sin kunnen på flere danske TV-kanaler; en gang lærte han i løbet af en time, på Ramasjang, en dreng at trylle.

Renés Close-Up magic kan også bruges af virksomheder til mange forskellige formål. Han har med sit trylleri fået en af verdens største møbelproducenter til at fokusere på vigtigheden af sikkerhed på arbejdspladsen.

Han kan hyres til små og store opgaver. Ved store arrangementer med flere hundrede gæster, eller flere tusinde, allierer René sig med nogle af sine tryllekunstnerkolleger. Som det sammentømrede team, de er, kan de håndtere selskaber af enhver størrelse. Rene optræder ikke kun i Aalborg og Nordjylland men tryller i hele landet.

Video

Lignende kunstnere

Kristian skovbo tryllekunstner

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer. Læs mere
Jesper Grønkjær tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstneren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up-magi og stand up-magic. Læs mere
Ole Larsen tryllekunstner

Ole Larsen

Ole Larsen fra Randers optræder i hele landet for både børn og voksne. Han optræder ofte i forbindelse med firma-arrangementer, familiefester mm. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.