Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Ole Larsen tryllekunstner

Ole Larsen

Tryllekunstner fra Randers

Foran forundrede gæster forsvinder den ene ting efter den anden. De klassiske korttricks føres frem mod nye højder, skeer bøjer sig på forunderlig vis, og intetanende gæster sidder pludseligt med skumgummikugler i hånden, som de ikke vidste noget om. Det hele foregår lige foran næsen på deltagerne i arrangementet.

Ole Larsen  har mere end 10 års erfaring som professionel tryllekunstner. Med sit imponerende trylleri gør han enhver fest til en succes, og sørger for, at gæsterne har noget at tale om. En fest eller et arrangement, hvor Ole Larsen har underholdt, vil gæsterne huske længe efter.

Close-Up magi er Ole Larsens speciale, og han er mester i det. Det foregår med snore, kort og mange andre ting. Ole er en farlig mand at låne penge ud til. Dog må man sige, at han udfører sine tricks på en gennemført behagelig måde, selv når store pengesedler forsvinder op i den blå luft.

Ole Larsen laver også stand up trylleshow, dvs. en forestilling for hele publikum. Gæsterne bliver ofte involveret i Oles tryllerier, og på den måde bliver det en uforglemmelig oplevelse for dem. Ole Larsen har gjort en dyd ud af at lave super underholdning ved julefrokoster og firmafester. Er der mange gæster til et arrangement, 200 eller derover, allierer Ole sig med nogle af sine tryllekolleger, så alle kan tage del i fornøjelserne.

Med Ole Larsen på plakaten er der garanti for et solidt grin og en god del undren og man vil opleve en tryllekunstner, der har en utrolig evne til at fange publikum.

Se også Ole Larsen Børneshow

Video

Lignende kunstnere

Jesper Grønkjær tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstneren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up-magi og stand up-magic. Læs mere
rene jensen tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder. Læs mere
Kristian skovbo tryllekunstner

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.