Trylle-Ole Ballondyr

Trylle Ole

LoadingTilføj til favorit

Børne- og familieunderholdning med Trylle Ole

Med mere end 20 års erfaring som professionel tryllekunstner er Trylle Ole (Ole Larsen) fra Randers et sikkert kort, når du skal bruge solid underholdning for børn og familier. Ole Larsen leverer altid varen, uanset arrangementets art. Skal der også bruges underholdning til de voksne, klarer Ole også det (læs mere her).

Trylle Ole kan både trylle og lave ballondyr. Man kan vælge enten trylleri eller ballondyr, men det er også muligt at bestille en kombination, hvor han først laver en forestilling og derefter laver ballondyr. Til arrangementer, hvor både børn og voksne skal underholdes, kan man f.eks. begynde med et familieshow eller et voksenshow og efterfølgende vælge ballondyr til de mindste. På den måde bliver både store og små godt underholdt.

Ole Larsen optræder ofte på f.eks. biblioteker, på skoler, i storcentre og til private fester, men kan selvfølgelig også fungere mange andre steder.

Ring eller skriv for at få et tilbud på Ole. Husk at skrive så mange detaljer som muligt om dit arrangement. Så kan vi meget lettere give et tilbud.

Trylle-Ole referencer

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90