Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Sunny Cagara Tryllekunstner

Sunny Cagara

Sunny Cagara – entertainer i verdensklasse

Om Sunny Cagara

Sunny Cagara er en af de bedste og mest alsidige entertainere i Danmark. Han er en kamæleon, som kan bruges til så mange forskellige ting pga hans brede repertoire (både på dansk og engelsk). Han er bl.a. kendt som tryllekunstner, tricktyv, tankelæser og konferencier. Ja, selv hans stand-up er fortryllende sjov.

Sunny  er en charmerende og selvironisk herre med asiatiske rødder (født og opvokset i Danmark, med en dansk mor og filippinsk far), der leverer et show, som får gæsterne til at grine, blive fascineret og huske arrangementet som noget helt specielt. Sunnys comedy-cocktail består af, alt fra dansk snaps, til alt fra den asiatiske verden.

I 2019 var han med i Danmark har talent, hvor han væltede alle omkuld! Det resulterede i en flot 2. plads. Trods Sunny ikke er den mest sete på TV og de danske comedy scener, så er han faktisk en af de mest erfarne og eftertragtede kunstnere i Danmark. Med ca. 200 shows om året er han en herre, som er knivskarp og i topform, og du kan være sikker på, at han leverer et fascinerende, nærværende og hammerende sjovt show HVER GANG. Det her er magi, stand-up og tankelæsning i aller højeste klasse!

Sunny Cagara som tryllekunstner

Hans trylleri bliver leveret til perfektion og humoren er “ren” som en nyvasket filippinsk au pair og skarp som en sushi kniv.

Sunny er som nævnt en af landets absolut bedste tryllekunstnere og har stor international erfaring. Igennem de seneste 15 år har Sunny lavet tusindvis af shows, så I kan være helt sikre på, at underholdningen er i topklasse og at han med sin erfaring, vil skabe den helt rigtige stemning til jeres fest uanset arrangementets størrelse.

Han er en af landets absolut bedste tryllekunstnere – med stor international erfaring. Bl.a. har Sunny optrådt i New York, London, Las Vegas og Barcelona.

Sunny som tankelæser

I vil opleve psykologisk manipulation, der får jer til at føle at jeres tanker bliver læst og visuelt trylleri der får jer til at måbe.

Foredrag om tricktyveri

Sunny er ofte i medierne, når det gælder tricktyveri. Her rådgiver han om, hvordan man undgår at blive udsat for tricktyveri. Han holder bl.a. foredrag om tricktyveri, indbrud, hacking og social engineering.

I Aftenshowet, Go´aften Danmark mm. har Sunny rippet værterne på live tv, hvor han både sjæler deres punge, telefoner og pinkoder. Sunny er både konsulent for politiet og FN. Han afholder også en del foredrag om tricktyveri, indbrud og hacking og krydrer det med en god portion humor.

Sunny som konferencier

Da Sunny laver en del som konferencier og optræder ved mange konferencer så tilpasses hans show og humor selvfølgelig til det pågældende arrangement.

Video

Lignende kunstnere

michael deutsch-illusionsshowet-sabel

Michael Deutsch

Michael Deutsch er en af de dygtiske tryllekunstnere i landet. Han optræder som udbryderkonge, med mind control, med close up- og stand up trylleri. Læs mere
Anders Lund Tankelæser

Anders Lund

Anders Lund er tankelæser fra København. Han optræder med sit underholdende show for både privare og virksomheder. Læs mere
Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

Jan Hellesøe, kendt fra TV, er manipulationsekspert. Med en blanding af hypnose, manipulation og optisk bedrag forføres selv de mest inkarnerede skeptikere. Læs mere
Morten Deurell tryllekunstner

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri. Læs mere
mikkel severin tankelæser

Mikkel Severin

Mikkel Severin er en af de dygtigste tankelæsere i verden. Han optræder med et stærkt show, som på en gang fascinerer og forundrer publikum. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.