Tryllekunstnere for virksomheder

Prøv en tryllekunstner til teambuilding, firmafest, messe, reception mm.!

Tryllekunstner for virksomheder

Der er utallige muligheder for at bringe lidt magi ind i virksomheden. Læs herunder om trylleri til firmafest, messe, produktlancering og reception, samt magisk teambuilding.

Firmafest – underholdning med tryllekunstner

Til firmafesten er der flere muligheder:
walk around under velkomstdrink. Dette fungerer fortrinligt som ice breaker.
stand up trylleri under middagen. Dette foregår typisk mellem to retter, men kunne også være efter middagen f.eks. til kaffen.
close up trylleri ved bordene. Dette kan foregå både mellem retterne, og mens folk spiser, da kun en mindre gruppe ad gangen bliver “forstyrret”, og kun i 5-10 min. – og det kan forgå til kaffen.
– walk around efter middagen. På dette tidspunkt er stemningen som regel høj, og det bliver ikke mindre sjovt af en gang trylleri.
– kombination: stand up trylleri under middagen, efterfulgt af close up ved bordene.

Messe – tiltræk flere besøgende til din messestand

Ved en messe, kan en tryllekunstner tiltrække og fastholde besøgende ved virksomhedens stand, således at virksomheden bedre kan påvirke de besøgende og levere sit budskab.

Ofte trylles der med firmaets visitkort eller småting med firmaets logo. Man kan også sagtens gøre det mere målrettet virksomhedens budskab.

Læs mere om trylleri ved messer her

Produktlancering – skab ekstra opmærksomhed

Skal firmaet lancere et nyt produkt, kan man skabe ekstra opmærksomhed med en tryllekunstner.

Team building

Der er forskellige koncepter indenfor magisk team building, men typisk går det ud på, at hver deltager (evt. gruppe) lærer at udføre et trylletrick og at udføre tricket for resten af gruppen.

Derved lærer man bl.a. noget om præsentationsteknik, kreativitet, samarbejde mm. Læs mere om magisk team building her

Reception – walk around trylleri

Ved en firmareception vil en tryllekunstner typisk lave walk around trylleri, hvor han går rundt ved bordene eller evt. mellem et stående publikum og trylle helt tæt på.

Lokal tryllekunstner

Hvis du foretrækker en lokal tryllekunstner til et firmaarrangement, så er der mulighed for at se udvalget i de forskellige landsdele her.

Trylleri på engelsk

Adskillige tryllekunstnere optræder uden problemer på andre sprog end dansk, typisk engelsk, hvilket gør det oplagt til arrangementer med kunder eller medarbejdere, som ikke taler dansk.

Vi anbefaler

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Morten Deurell

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri.

Klaus Mulbjerg Tryllekunstner

Klaus Mulbjerg

Klaus Mulbjerg er en af de mest rutinerede tryllekunstnere herhjemme. Han har vundet priser i både ind- og udlandet og har adskillige gange været på landsdækkende TV. Klaus har en sjælden evne til at læse sit publikum.

Steen Pegani Tryllekunstner fra Horsens

Steen Pegani

Steen Pegani har 1000 trylleshows i rygsækken og er dermed en af landets mest erfarne tryllekunstnere. Han optræder for såvel børn som voksne, og har stor sans for at nå ud til alle.

Mikkel Severin - Tankelæser

Mikkel Severin

Mikkel Severin er en af de dygtigste tankelæsere i verden. Han optræder med et stærkt show, som på en gang fascinerer og forundrer publikum.

Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - kendt fra DRs Talent 2009! Sunny laver et suverænt show, hvor han blander trylleri, standup, sang, dans og meget andet.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstneren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up-magi og stand up-magic.

Niels Enersen Tryllekunstner

Niels Enersen

Niels Enersen er en erfaren tryllekunstner med speciale i close up trylleri. Desuden har han udviklet et unikt præsteshow, hvor han er udklædt som præst.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90