Tryllekunstner til messe – Sælg mere!

Tiltræk og fasthold flere besøgende på din messestand!

Tryllekunstner ved messe

Med en tryllekunstner ved jeres messestand kan I opnå flere ting:
1 Opmærksomhed og flere besøgende
2 Fastholdelse – de besøgende bliver i længere tid på jeres stand
3 Påvirkning – I får bedre mulighed for at påvirke de besøgende

Ved en messe vil man som regel kunne øge sin besøgsrate betydeligt ved hjælp af en tryllekunstner. Man vil også kunne fastholde dem i længere tid. Det betyder for jeres virksomhed, at I har langt større mulighed for at påvirke potentielle kunder med jeres budskab.

Typisk vil en tryllekunstner enten lave “walk around trylleri” eller stand up trylleri.

Walk around trylleri ved messe

Ved walk around trylleri bevæger tryllekunstneren sig rundt blandt de besøgende og tryller helt henne ved dem. Dermed får man en unik mulighed for at få kunderne i tale og mulighed for at påvirke dem.

Stand up trylleri ved messe

Ved stand up trylleri optræder tryllekunstneren på et bestemt sted, hvorved besøgende tiltrækkes. Her vil han typisk benytte nogle af firmaets produkter i sit show.

Product placement

En tryllekunstner vil under sin optræden kunne flashe virksomhedens produkter og dermed påvirke de besøgende positivt. Det er i det hele taget en oplagt mulighed at lade nogle af firmaets ting indgå i trylleriet. Det behøver blot være i det små, som f.eks. at fremtrylle firmaets visitkort, en kuglepen eller andet, som relaterer til virksomheden.

Afhængigt af budget og forberedelsestid vil man også kunne lave noget, som er endnu mere skræddersyet efter virksomhedens produkter eller ydelser.

Priser

Da opgavens art varierer meget fra gang til gang, kan vi ikke give nogen entydig pris for en tryllekunstner, men giver tilbud fra gang til gang. Er du interesseret i at høre nærmere, så ring eller skriv!

Se video med kundeudtalelser:

Vi har flere tryllekunstnere med stor erfaring fra messer. En af dem er Kristian Skovbo. Se i videoen herunder, hvad kunderne mener:

 

Vi anbefaler

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90