Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
klaus-mulbjerg-tryllekunstner-underholdning

Klaus Mulbjerg

Tryllekunstner og komiker Klaus Mulbjerg er garant for charmerende og unik magisk underholdning til enhver lejlighed.

Klaus Mulbjerg blander det bedste fra stand-up-komikkens verden med det bedste fra trylleriets verden, hvilket resulterer i et unikt show i international klasse.

Trylleri og stand-up-comedy er begge interaktive underholdningsformer, hvor publikum løbende inddrages i løjerne.

Som garvet entertainer er Klaus Mulbjerg toptrænet i at “stikke en finger i jorden”, dvs. i at aflæse sit publikum. Dette betyder, at showet altid er nærværende og henvender sig direkte til publikum, hvad enten der er tale om firmajulefrokost, 40 års fødselsdag, konfirmation eller lignende.

Klaus Mulbjerg har været professionel tryllekunstner siden 1995, og har optrådt til et utal af private fester og firma-arrangementer over hele landet. Han har medvirket i både film og TV, samt vundet priser for sin optræden i både ind- og udland.

Firmafester – Grin igennem med dine kollegaer!
At få voksne mennesker til at grine er en alvorlig sag, der kræver stort talent og erfaring – og det har tryllekunstner Klaus Mulbjerg. Klaus Mulbjerg har siden 1995 optrådt for et utal af landets største virksomheder, og i et hav af forskellige sammenhænge.

Firmafester, julefrokoster, kundemøder, kursusdage, receptioner, konferencer og lignende er alle begivenheder, hvor Klaus Mulbjerg med stor sikkerhed og nærvær leverer varen hver gang!

Ønskes et specielt fagligt tema inddraget i underholdningen, fx i forbindelse med kurser og konferencer, kan dette udmærket lade sig gøre.

Familiefester – Grin igennem med venner og familie!
Skal du holde fødselsdag, bryllup, konfirmation eller lignende, kan tryllekunstner Klaus Mulbjerg være med til at give dine gæster en sjov og tankevækkende oplevelse for livet!

Uanset om I bliver 15 eller 100 personer, om det foregår derhjemme, eller ude i byen, kan Klaus Mulbjergs underholdning tilpasses netop dit arrangement.

Sæt punktum for en festlig middag, og giv dine gæster en fælles magisk grineoplevelse, hvor latter, forbløffelse, komik og stærk magi er nøgleordene.

Klaus optræder også på engelsk.

Video

Lignende kunstnere

Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

Jan Hellesøe, kendt fra TV, er manipulationsekspert. Med en blanding af hypnose, manipulation og optisk bedrag forføres selv de mest inkarnerede skeptikere. Læs mere

Niels Enersen

Niels Enersen er en erfaren tryllekunstner med speciale i close up trylleri. Desuden har han udviklet et unikt præsteshow, hvor han er udklædt som præst. Læs mere
Dennis Beokow trylleri med kort

Dennis Beokow

Dennis Beokow hører blandt de dygtigste tryllekunstnere og tankelæsere i DK. Han vandt Copenhagen Magic Open 2019 og samme år 3. pl. ved DM. Læs mere
Sunny Cagara Tryllekunstner

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - kendt fra DRs Talent 2019! Sunny laver et suverænt show, hvor han blander trylleri, standup, sang, dans og meget andet. Læs mere
Morten Deurell tryllekunstner

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri. Læs mere
mikkel severin tankelæser

Mikkel Severin

Mikkel Severin er en af de dygtigste tankelæsere i verden. Han optræder med et stærkt show, som på en gang fascinerer og forundrer publikum. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.