Tryllekunstner til firmafest

– Få en magisk aften med en tryllekunstner!

Tryllekunstner for firmaer

Trylleri er som skabt til firmafester. Det er en underholdnings-form, som rammer bredt og fascinerer alle. I får en fælles oplevelse, som I vil tale om længe efter.

Bryd isen

Man kan evt. starte festen med en tryllekunstner som “ice breaker”. Han kan lave walk around til velkomstdrinken eller reception. Her går han rundt blandt jer og tryller helt tæt på. Så har I noget at grine af og tale om resten af aftenen.

Trylleri under middagen

Under middagen kan man vælge en trylleforestilling, såkaldt stand up trylleri. Det fungerer godt mellem to retter eller til kaffen. Varighed: ca. 30-40 min.

Man kan også vælge close up, hvor tryllekunstneren går rundt ved bordene og tryller helt tæt på. Typisk er han 5-10 min. ved hvert bord. Close up kan derfor være meget tidskrævende ved høje deltagerantal. Evt. kan der være flere tryllekunstnere afsted på en gang. Close up fungerer fint mellem retterne men også mens folk spiser.

Det er også meget almindeligt at vælge et trylleshow efterfulgt af close up ved bordene.

Illusionsshow

Ved store fester kan vælge et stort sceneshow/illusionsshow med store rekvisitter og evt. assistenter.

Tryllepræsten, Niels EnersenTryllepræsten Niels Enersen

Tryllekunstneren Niels Enersen har udviklet et særligt show, hvor han kommer udklædt som præst. Han holder en prædiken eller en “tale”, som begynder helt troværdigt. Som tiden går bliver situationen dog mere og mere skæv, og til sidst er der ikke et øje tørt!

Noget helt specielt ved dette show er, at det bliver skræddersyet specielt til jer. Forud for arrangementet taler I med Niels, som på baggrund af de informationer, han får om jer og virksomheden, skriver en “prædiken” specielt til jer.

Niels har mange ideer til hvordan, han kan blive præsenteret for medarbejderne uden at nogen aner uråd. En ide kan være, at ledelsen har besluttet at udvikle virksomhedens moralske/etiske profil. Læs mere her

Vi anbefaler

Kristian Skovbo Tryllekunstner Horsens

Kristian Skovbo - firma

Kristian Skovbo er specialist i trylleri til firma-arrangementer som messer, produktlancering, teambuilding, firmafester mm.

Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - kendt fra DRs Talent 2009! Sunny laver et suverænt show, hvor han blander trylleri, standup, sang, dans og meget andet.

tankelæser tankelæsning

Jan Hellesøe

Jan Hellesøe, kendt fra TV, er manipulationsekspert. Med en blanding af hypnose, manipulation og optisk bedrag forføres selv de mest inkarnerede skeptikere.

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange års erfaring. Han optræder med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private.

Steen Pegani Tryllekunstner fra Horsens

Steen Pegani

Steen Pegani har 1000 trylleshows i rygsækken og er dermed en af landets mest erfarne tryllekunstnere. Han optræder for såvel børn som voksne, og har stor sans for at nå ud til alle.

Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder.

Ole Larsen - Tryllekunstner fra Randers

Ole Larsen

Ole Larsen fra Randers optræder i hele landet for både børn og voksne. Han optræder ofte i forbindelse med firma-arrangementer, familiefester mm.

Mikkel Severin - Tankelæser

Mikkel Severin

Mikkel Severin er en af de dygtigste tankelæsere i verden. Han optræder med et stærkt show, som på en gang fascinerer og forundrer publikum.

Klaus Mulbjerg Tryllekunstner

Klaus Mulbjerg

Klaus Mulbjerg er en af de mest rutinerede tryllekunstnere herhjemme. Han har vundet priser i både ind- og udlandet og har adskillige gange været på landsdækkende TV. Klaus har en sjælden evne til at læse sit publikum.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstneren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up-magi og stand up-magic.

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Mikkel Lassen Tryllekunstner og Tankelæser

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Morten Deurell

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri.

Anders Lund Tankelæser

Anders Lund

Anders Lund er tankelæser fra København. Han optræder med sit underholdende show for både privare og virksomheder.

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen laver et unikt, skræddersyet show, som både er personligt og vanvittigt sjovt. Perfekt til bl.a. bryllup og konfirmation.

Michael Deutsch - Tryllekunstner

Michael Deutsch

Michael Deutsch er en af de dygtiske tryllekunstnere i landet. Han optræder som udbryderkonge, med mind control, med close up- og stand up trylleri.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90