Tryllekunstner til fødselsdag

– Book en tryllekunstner til familiefesten, børnefødselsdagen eller voksenfesten!

Trylleri til fødselsdag

Mange af vores tryllekunstnere har stor erfaring med at optræde til fødselsdage. Der er stor forskel på, om festen er for børn, voksne eller et blandet publikum.

Børnefødselsdag

Typisk laver tryllekunstneren en forestilling for børnene, hvor fødselaren kommer i centrum. Nogle tryller med dyr, andre tilbyder at lave ballondyr. Mulighederne er mange. Se tryllekunstner til børnefødselsdag eller for børn.

Voksenfødselsdag

Er det en fest kun for voksne, kan du finde nogle gode forslag på siden om tryllekunstner for voksne. Indslaget kan bruges som indledning til f.eks. en velkomstdrink eller som et indslag i løber af middagen, enten i form af stand up trylleri eller walk around magic (close up) ved bordene.

Familiefødselsdag

Til en familiefest kan man booke et stand up trylleri, close up, walk around eller evt. en kombination. Nogle tryllekunstnere kan evt. slutte af med at lave ballondyr til børnene. Se forklaringer her

En anden mulighed er, at få et stand up trylleshow, som primært er rettet mod børnene, og derefter få close up ved bordene for de voksne.

Mange gange vil tryllekunstneren dog kunne ramme hele familien på een gang med et stand up trylleshow målrettet familier.

Se evt.
Ballonklovn eller tryllekunstnere som laver ballondyr
Tryllekunstner for børn
Find lokal tryllekunstner – søg efter landsdel

Hvis du er i tvivl, så spørg os endelig!

 

Vi anbefaler

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Niels Enersen Tryllekunstner

Niels Enersen

Niels Enersen er en erfaren tryllekunstner med speciale i close up trylleri. Desuden har han udviklet et unikt præsteshow, hvor han er udklædt som præst.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstneren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up-magi og stand up-magic.

Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder.

Anders Lund Tankelæser

Anders Lund

Anders Lund er tankelæser fra København. Han optræder med sit underholdende show for både privare og virksomheder.

Kim Andesen Tryllekunstner

Kim Andersen

Kim Andersen er en helt unik tryllekunstner, som blander trylleri comedy - begge dele på højt niveau.

Mikkel Lassen Tryllekunstner og Tankelæser

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange års erfaring. Han optræder med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private.

Steen Pegani Tryllekunstner fra Horsens

Steen Pegani

Steen Pegani har 1000 trylleshows i rygsækken og er dermed en af landets mest erfarne tryllekunstnere. Han optræder for såvel børn som voksne, og har stor sans for at nå ud til alle.

Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - kendt fra DRs Talent 2009! Sunny laver et suverænt show, hvor han blander trylleri, standup, sang, dans og meget andet.

Morten Deurell

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

Ole Larsen - Tryllekunstner fra Randers

Ole Larsen

Ole Larsen fra Randers optræder i hele landet for både børn og voksne. Han optræder ofte i forbindelse med firma-arrangementer, familiefester mm.

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen laver underholdende trylleri for især voksne (men børnene har det også sjovt). Vælg et show for hele forsamlingen eller close up trylleri for mindre grupper ad gangen.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90