Tryllekunstner for børn

Find nemt lokal tryllekunstner!

Tryllekunstner for børn

Se udvalget af underholdning for børn, bl.a. trylleri, klovneri, trylleri med levende dyr, ballondyr mm.!

Alle børn elsker trylleri. Intet er mere fascinerende end en tryllekunstner, som formår at tryllebinde sit publikum. Børnene sidder med store, måbende øjne, griner og går bagefter hjem med en oplevelse, som de vil mindes i mange år fremover.

Hvis du leder efter tryllekunstnere for børn, så se på udvalget herunder. I de fleste af børneforestillingerne bliver børnene inddraget, ved f.eks. at skulle hjælpe tryllekunstneren på scenen eller fra deres pladser. Altid på en hyggelig måde, så alle føler sig godt tilpas.

Alle tryllekunstnerne på siden har mange års erfaring med at optræde for børn. Du er derfor garanteret trylleshow og børneunderholdning i topklasse.

Vi tilbyder langt flere end de tryllekunstnere, man ser her på siden. Du er derfor meget velkommen til at ringe eller skrive, hvis du ikke finder nogen, der passer til dit arrangement. Vi hjælper med glæde med at løse opgaven.

Se også: tryllekunstner til børnefødselsdagfastelavnballonerklovnelevende dyr

 

Vi anbefaler

Den Spanske Guvernør med due

Den Spanske Guvernør

Den Spanske Guvernør laver forskellige trylleshows for børn i alle aldre. Han har bl.a. lavet et trylleshow specielt til børnefødselsdage.

Ballonklovnen Tu Tu

Ballonklovnen Tu Tu

Ballonklovnen Tu Tu underholder med sjovt trylleri, klovneri og laver ballondyr til børn og barnlige sjæle. Book en af landets bedste klovne.

Ballonklovnen Fubbi med due

Ballonklovnen Fubbi

Ballonklovnen Fubbi leverer god underholdning for børn og voksne. Duer og levende kaniner hører blandt bestandelene af hans show.

Lasse Langfod - Trylleri for børn

Lasse Langfod

Lasse Langfods trylleshow for børn og familier er underholdende for både store og små og er velegnet til alt fra familiefester til byfester.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær Børneshow

Tryllekunstnereren Jesper Grønkjær optræder med noget af det bedste og sjoveste underholdning for børn og familier i landet - med magi, bugtaleri, levende dyr og balloner.

TrylleKenneth

TrylleKenneth

TrylleKenneth er en vanvittigt underholdende tryllekunstner fra Herlev. Han laver shows for både børn og voksne. Man skal være vågen for at følge med TrylleKenneth!

Klovnen Micki - Trylleri og Ballondyr

Klovnen Micki

Klovnen Micki underholder de mindste (0-12 år) samt bl.a. skoler, familier og børnehaver med trylleri og ballondyr.

Trylle-Ole Ballondyr

Trylle Ole

Trylle Ole fra Randers er en af de mest erfarne børneentertainere i landet. Han har optrådt for børn og familier i. ere end 20 år og er meget efterspurgt.

Hokus Pokus Tryllekunstner

Hokus Pokus

Hokus Pokus er en super underholdende tryllekunstner fra Sjælland, som laver shows for både børn, voksne og familier. Hokus Pokus laver desuden efter aftale ballondyr.

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange års erfaring. Han optræder med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private.

Trylle-Mikkel Ballondyr

Mikkel Lassen børneshow

Mikkel Lassen fra Ishøj er en erfaren tryllekunstner. Han laver almindeligt trylleri for børn og voksne, og han kan også lave ballondyr. Begge dele kan evt. kombineres.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen Børneshow

Tryllekunstner Henrik Christensen fra Odense laver et underholdende trylleshow for børn og familier. Han kan også lave ballondyr.

Trylle Thomas - Tryllekunstner

Trylle Thomas

Trylle Thomas fra Frederikshavn underholder for børn og familier men kan også lave shows for voksne.

Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - kendt fra DRs Talent 2009! Sunny laver et suverænt show, hvor han blander trylleri, standup, sang, dans og meget andet.

Tryllestøv

Tryllestøv

Tryllestøv er kendt fra TV. Hun tryller især for børn og laver også ballondyr, når det ønskes. Børnene begejstres altid, når hun tryller sine dyr frem.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90