Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

LoadingTilføj til favorit

Jesper Grønkjær forundrer publikum med sine tryllekunster

Når Jesper Grønkjær går på banen, går det ikke stille for sig. På sin underholdende facon inddrager han ofte publikum, fx når den kvindelige fødselar får tryllet sin bh af eller direktøren bliver savet midt over!

Med sine mere end 250 forestillinger årligt er Jesper det sikre kort, og han leverer et professionelt show, der henvender sig til både store og små. Jesper har rejst det meste af verden rundt og underholdt med sine gags, trylleri, historier, skøre indslag og vanvittige numre.

Jesper Grønkjær tryller og underholder på skoler og daginstitutioner, ved firmaarrangementer og privatfester, på biblioteker og feriecentre, ved messer, i sommerlande og ved sommerfester. Der er næsten ingen grænser for, hvor han har optrådt.

Til at sætte kulør på showet trækker Jesper også på den erfaring, han har fået fra sine teaterroller. Han har blandt andet medvirket i revyer og cabareter og haft mange opgaver som konferencier.

Stand up-magi

Crazy magi og ægte forundring mixes på forunderlig vis i genren stand-up magic. Når publikum inddrages, bliver det endnu mere underholdende. Det er en disciplin, som Jesper Grønkjær mestrer til perfektion. Med ham har man et et sikkert kort på hånden, hvis man vil have underholdning. Et show varer ca. 35 min.

Close up-magi

Her tryller Jesper helt tæt på, f.eks. nede ved bordene under en middag.

Close up-trylleri og stand up-trylleri kan evt. kombineres after aftale.

Jesper taler flydende engelsk.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90