Tryllekunstner til privat fest

Book en tryllekunstner til f.eks. bryllup, sølvbryllup, konfirmation el. fødselsdag

En tryllekunstner er et populært indslag til private fester. Det fungerer rigtig godt som underholdning for både for børn og voksne.

Man kan bruge det som indledning af festen, f.eks. mens man får velkomstdrink, så gæsterne får et fælles grin og noget at tale om resten af aftenen. Det er en god måde at blive rystet sammen på.

Det fungerer også rigtig godt under en middag, f.eks. mellem to retter. Her kan man vælge enten et stand up trylleshow for alle på een gang eller close up trylleri ved bordene. Sidstnævnte kan foregå, mens man spiser. Nogle vælger en kombination, hvor man starter med en forestilling for alle og fortsætter med close up ved bordene.

Gå evt. direkte til side om bryllup, konfirmation el. fødselsdag

Eller gå til side om trylleri for voksne, børn eller blandet publikum

Hvis du er i tvivl om hvilken type show, du skal vælge, eller hvad forskellen er, så se forklaringer her

Du kan nemt finde en tryllekunstner i nærheden af, hvor festen skal holdes: Find lokal tryllekunstner i din landsdel.

 

Vi anbefaler

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstneren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up-magi og stand up-magic.

allan jensen tryllekunstner

Allan Jensen

Allan Jensen er en ung, fremadstormende tryllekunstner fra Midtjylland. Han underholder både børn og voksne, firmaer og private.

Den Spanske Guvernør med due

Den Spanske Guvernør

Den Spanske Guvernør laver forskellige trylleshows for børn i alle aldre. Han har bl.a. lavet et trylleshow specielt til børnefødselsdage.

Mikkel Lassen Tryllekunstner og Tankelæser

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen laver et unikt, skræddersyet show, som både er personligt og vanvittigt sjovt. Perfekt til bl.a. bryllup og konfirmation.

Morten Deurell

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri.

Ole Larsen - Tryllekunstner fra Randers

Ole Larsen

Ole Larsen fra Randers optræder i hele landet for både børn og voksne. Han optræder ofte i forbindelse med firma-arrangementer, familiefester mm.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90