Tryllekunstner til konfirmation

– Giv konfirmanden en magisk dag!

Tryllekunster Til Konfirmation

En tryllekunstner til en konfirmation kan være et festligt og underholdende indslag på den store dag. Alle føler sig godt underholdt af en dygtig tryllekunstner. Det giver alle en fælles oplevelse og noget at grine af – og tale om.

Tryllekunstnerne her på siden har alle stor erfaring med at optræde ved konfirmationer. De fleste af dem har endda et særligt program, hvor konfirmanden får lov at være midtpunkt og får en helt særlig oplevelse og et minde for livet.

Trylleri som “ice breaker”

Hvis mange af gæsterne ikke kender hinanden, kan det være en god ide at starte festen med en fælles oplevelse, som får folk i godt humør og giver dem noget at tale med hinanden om. Da vil det fungere godt med close up / walk around trylleri, f.eks. mens gæsterne får velkomstdrink.

Trylleri under middagen

Under middagen kan det foregå som stand up trylleri, dvs. en fælles forestilling for alle på een gang. Det vil typisk foregå mellem to retter. En anden populær mulighed er “walk around” (close up trylleri), hvor tryllekunstneren bevæger sig rundt blandt gæsterne og tryller helt tæt på.

Mange vælger en kombination af de to typer, dvs. først en fælles forestilling, så man får det fælles grin og dernæst close up ved bordene, så man får den intense oplevelse det er, når tingene sker lige foran øjnene på en.

Tryllepræsten, Niels Enersen

Et unikt og fantastisk underholdende indslag er tryllepræsten Niels Enersen. Han laver unikt show, hvor han efter forudgående samtale med familien laver et målrettet show specielt til konfirmanden. Det er på en gang fascinerende, rørende og vanvittigt morsomt! Læs mere om tryllepræsten

Vi anbefaler

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum.

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder.

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen laver et unikt, skræddersyet show, som både er personligt og vanvittigt sjovt. Perfekt til bl.a. bryllup og konfirmation.

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstneren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up-magi og stand up-magic.

Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

Tryllekunstner Henrik Christensen har international erfaring. Han laver alt fra close up, magi, standup magi til tankekontrol, produktlanceringer og meget mere.

Klaus Mulbjerg Tryllekunstner

Klaus Mulbjerg

Klaus Mulbjerg er en af de mest rutinerede tryllekunstnere herhjemme. Han har vundet priser i både ind- og udlandet og har adskillige gange været på landsdækkende TV. Klaus har en sjælden evne til at læse sit publikum.

Anders Lund Tankelæser

Anders Lund

Anders Lund er tankelæser fra København. Han optræder med sit underholdende show for både privare og virksomheder.

Mikkel Lassen Tryllekunstner og Tankelæser

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester.

Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange års erfaring. Han optræder med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private.

Ole Larsen - Tryllekunstner fra Randers

Ole Larsen

Ole Larsen fra Randers optræder i hele landet for både børn og voksne. Han optræder ofte i forbindelse med firma-arrangementer, familiefester mm.

Jesper Amstrup Bugtaler

Jesper Amstrup

Jesper Amstrup er bugtaler og tryllekunstner. Han optræder for primært for voksne, men der må gerne være børn til stede.

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen laver underholdende trylleri for især voksne (men børnene har det også sjovt). Vælg et show for hele forsamlingen eller close up trylleri for mindre grupper ad gangen.

Miguel El Zorro tryllekunstner

Miguel El Zorro

Miguel El Zorro er en prisvindende tryllekunstner, kendt fra TV. Han optræder både ved firmafester, familiefester med både sceneshow og close up trylleri.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90