Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

LoadingTilføj til favorit

Underholdning i topklasse

Med sin optræden i Talentshowet på DR viste Sunny Cagara nye standarder for, hvordan solidt trylleri kan kombineres med en god historie. Her tryllebandt han både publikum, dommere og seere med sine overbevisende og underholdende shows. På sin underspillede facon overraskede Sunny sit publikum gang på gang og viste, at han ikke blot er tryllekunstner, men i høj grad entertainer.

Med charme og underfundighed udfører han sine tryllekunster samtidig med, at han tryller sig ind i folks hjerter. Hans Stand-Up og magi er blandet sammen på en unik måde, som virkeligt kan fortælle den gode historie, så man føler for hans karakterer og samtidig forundres over de sublime tryllerier. Om han bruger sit trylleri til at charmere en kvinde eller til at kæmpe sig frem til et bedre liv, er det lige troværdigt.

Han er en af Danmarks mest anvendte entertainere og udfører et både sjovt, fascinerende og magisk show. Han kan læse dine tanker, få dit ur til at forsvinde og meget mere. Hans gennemtænkte sceneoptræden i DRs talentshow 2009 gjorde ham landskendt, og siden da har han med charme og ekvilibrisme tryllet sig gennem Danmark.

Sunny udfører et skræddersyet show. Med sine mange talenter indenfor magi, dans, sang og Stand-Up kan han underholde enhver forsamling til enhver lejlighed og af enhver størrelse; lige fra konfirmationer til store shows for et tusindtalligt publikum.

Sunny er kendt for sin underholdning fra Tivoli, Bremen og Comedy Club. Han har ligeledes arbejdet sammen med bl.a. Outlandish og har også erfaring med trylleri i udlandet.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90