Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

LoadingTilføj til favorit

Magiker i verdensklasse

God og sjov underholdning til jeres næste firma- eller privatarrangement!

Dennis Beokow er en af sværvægterne indenfor den magiske verden i Danmark. Han er håndværksmæssigt i verdensklasse, og med sin skæve karakter og lune humor er han en ener, som leverer et unikt show, hver gang han optræder.

Dennis er mester i fascinerende og tankevækkende close-up trylleri. Hans stil er præget af selvironi, charme og ekstrem fingerfærdighed. Selv på klods hold, kan man ikke gennemskue Dennis Beokow. Lige som man tror, man har forudset pointen, kommer der en overraskende drejning. Intelligent og kreativ magi på meget højt niveau.

“Close Up Magic” er en intim og eksklusiv form for underholdning. Denne form for underholdning er meget populær, da alle får mulighed for at opleve magien helt tæt på, hvilket gør det til en spændende og ekstraordinær oplevelse.

Dennis Beokow laver også en blanding af stand-up komik, gags og stærk magi – her bliver hele selskabet underholdt og inddraget i “legen”. Der er fart over feltet og smil på læberne, når Dennis ruller sig ud med sin skarphed og skæve form for humor. Hans shows er hylende morsomme og i en særegen blanding af klassisk magi kombineret med en rå og kantet stil gør, at hans show er utraditionelle og i særklasse! Det giver det twist, der gør, at han skiller sig ud fra mængden!

Dennis Beokow tilpasser sine shows så de passer til folk i alle aldre. Hvad enten man er ung eller gammel, kan Dennis med garanti underholde og imponere. Så vær klar til at få trænet lattermusklerne og book Dennis Beokow.

Dennis er bosat på Sjælland, men optræder i hele Danmark – også på engelsk.

Varighed: 30 – 40min.

Man kan også blande stand-up trylleshow med close-up trylleshow – ca 20min. stand-up og 20min. close-up.

Jeg har set mangt og meget, og fra nogle af de største. Den der var ny, og jeg må sige på godt, gammelt dansk: Der tog du sgu røven på os!
Bent Fabricius Bjerre

 

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90