Tryllekunstner i Sønderjylland

Find let tryllekunstner i Sønderjylland

Er du på udkig efter en tryllekunstner i Sønderjylland, så kommer her en håndfuld gode bud: Michael Koed fra Esbjerg, Ole Beck fra Rødekro og Lasse Frederiksen fra Bramming og desuden Kristian Skovbo og Steen Pegani. Begge er fra Horsens men optræder rigtig meget i Sønderjylland i f.eks. Tønder, Sønderborg, Als, Aabenraa, Hadsten, Ribe, Esbjerg, Kolding, Fredericia, Bramming, Løgumkloster, Vojens, Rødding, Varde og Nordborg.

Vi har langt flere tryllekunstnere end dem, du ser på hjemmesiden. Så synes du ikke, at nogen af disse 4 passer til dit arrangement, er du meget velkommen til at ringe eller sende os en Email.

De fleste af tryllekunstnerne fra den øvrige del af landet rejser også gerne til Sønderjylland for at optræde med et trylleshow. Så uanset om det drejer sig om et firmaarrangement, en privat fest, et børneshow eller voksenunderholdning, så finder vi en, som kan løse opgaven.

Se også tryllekunstnere i Østjylland – Midtjylland – vestjylland – Fyn – hele landet

Vi anbefaler

Anders Nissen - tryllekunstner fra Fredericia

Anders Nissen

Anders Nissen fra Fredericia har optrådt for både børn og voksne siden 2001. Han laver både close up, stand up trylleri samt ballondyr, hvis det ønskes.

Jack The Hart

Jack The Hart

Jack The Hart laver trylleri for store og små samt ballondyr til de mindste. Målgruppe: børn, voksne, skoler, polterabend, fødselsdage mm.

Klovnen Micki - Trylleri og Ballondyr

Klovnen Micki

Klovnen Micki underholder de mindste (0-12 år) samt bl.a. skoler, familier og børnehaver med trylleri og ballondyr.

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer.

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen laver underholdende trylleri for især voksne (men børnene har det også sjovt). Vælg et show for hele forsamlingen eller close up trylleri for mindre grupper ad gangen.

Lasse Langfod - Trylleri for børn

Lasse Langfod

Lasse Langfods trylleshow for børn og familier er underholdende for både store og små og er velegnet til alt fra familiefester til byfester.

Steen Pegani Tryllekunstner fra Horsens

Steen Pegani

Steen Pegani har 1000 trylleshows i rygsækken og er dermed en af landets mest erfarne tryllekunstnere. Han optræder for såvel børn som voksne, og har stor sans for at nå ud til alle.

Trylle-Nissen

Trylle-Nissen

Trylle-Nissen optræder for børn og familier med et underholdende trylleshow i børnehøjde. Efter ønske kan han lave ballondyr til børnene.

Tryllestøv

Tryllestøv

Tryllestøv er kendt fra TV. Hun tryller især for børn og laver også ballondyr, når det ønskes. Børnene begejstres altid, når hun tryller sine dyr frem.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90