Mikkel Lassen Tryllekunstner og Tankelæser

Mikkel Lassen

LoadingTilføj til favorit

Trylleri – mest for voksne

Mikkel Lassen er en af vores allermest benyttede tryllekunstnere, og det er ikke uden grund! Ud over at være en rigtig dygtig tryllekunstner er Mikkel også særdeles underholdende. Samtidig er han meget fleksibel og formår at underholde meget forskellige typer publikum. Mikkel optræder også på engelsk.

Tankelæsning:
Mikkel Lassen laver et særdeles underholdende show med psykologisk underholdning bestående af tankelæsning, psykologisk manipulation mm. Efter showet må man spørge sig selv, om Mikkel virkelig kan læse folks tanker.

Close-Up trylleri:
Foran næsen på tilskueren forsvinder kort, mønter og personlige ejendele. Mikkel Lassen sørger dog for, at de fleste ting dukker op igen. Det er uhøjtidelig underholdning; måske til din næste fest. Her bevæger Mikkel Lassen sig rundt i selskabet og tryller ved bordene; fx under kaffen. Varigheden af showet er typisk mellem ½ og 1½ time.

Stand-Up trylleri:
Når Mikkel Lassen tryller for alle i selskabet, er det magi fyldt med humor og i et højt tempo. Showet kan tilpasses voksne, børn eller et familiepublikum og varer normalt mellem 30 og 40 minutter.

Det er muligt at kombinere de forskellige showtyper efter aftale.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90