Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

LoadingTilføj til favorit

Henrik Christensen er en international tryllekunstner med et kæmpestort udbud af tryllerier og shows. Han vil glædeligt komme og underholde til fester og andre arrangementer over alt i Danmark. I hans shows optræder han som både tryllekunstner og stand-up komiker. Hans shows er præget af troværdige tryllenumre, imponerende illusioner og sjove rappe bemærkninger. Han optræder også gerne for børn med et særligt børnevenligt show, hvis det er det, man ønsker.

Henrik Christensen optræder på flere forskellige måder. Der er hans stand up trylleshow, som er en forestilling for alle på en gang, hvor han både tryller og siger en masse sjovt.

Men han optræder også ved for eksempel at sidde ved et kaffebord sammen med et selskab, hvor han pludselig får glas og flasker til at forsvinde, eller hvor han udfører imponerende korttricks. Sådan et show er meget imponerende, fordi man får tryllerierne at se helt tæt på. Denne form kaldes for close up trylleri.

Henrik Christensen tilbyder også et show udelukkende baseret på mental manipulation, bedre kendt som tankekontrol. Her viser han sit publikum, hvor nemt det er at bestemme over, hvad folk tænker, når blot man ved hvordan det skal gøres. Det hele bliver selvfølgelig præsenteret i et sjovt og imponerende show.

Henrik Christensen kan optræde på både dansk, engelsk og tysk.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90