Henrik Christensen - Tryllekunstner

Henrik Christensen

LoadingTilføj til favorit

Henrik Christensen er en international tryllekunstner med et kæmpestort udbud af tryllerier og shows. Han vil glædeligt komme og underholde til fester og andre arrangementer over alt i Danmark. I hans shows optræder han som både tryllekunstner og stand-up komiker. Hans shows er præget af troværdige tryllenumre, imponerende illusioner og sjove rappe bemærkninger. Han optræder også gerne for børn med et særligt børnevenligt show, hvis det er det, man ønsker.

Henrik Christensen optræder på flere forskellige måder. Der er hans stand up trylleshow, som er en forestilling for alle på en gang, hvor han både tryller og siger en masse sjovt.

Men han optræder også ved for eksempel at sidde ved et kaffebord sammen med et selskab, hvor han pludselig får glas og flasker til at forsvinde, eller hvor han udfører fascinerende korttricks. Sådan et show er meget imponerende, fordi man får tryllerierne at se helt tæt på. Denne form kaldes for close up trylleri.

Henrik Christensen tilbyder også et show udelukkende baseret på mental manipulation, bedre kendt som tankekontrol. Her viser han sit publikum, hvor nemt det er at bestemme over, hvad folk tænker, når blot man ved hvordan det skal gøres. Det hele bliver selvfølgelig præsenteret i et sjovt og imponerende show.

Tankekontrol show

Henrik Christensen præsenterer jer for et show udelukkende baseret på psykologisk manipulation. I showet viser Henrik jer, hvordan jeres tanker bliver styret, og hvor let det egentlig er at påvirke andre mennesker, når blot man ved hvordan. Desuden viser han eksempler på direkte tankelæsning og på Extra Sensory Perception, og han giver en demonstration af jeres egen intuition.

Et morsomt og dynamisk show med masser af aktiv publikumsdeltagelse, der sætter alles tanker i gang. Passer både til firma- og familiefesten.
Varighed 30–45 minutter.

Henrik har i mange år arbejdet med den psykologiske del af magien og har bl.a. skrevet en kronik i Politiken med titlen ”Åndernes (af)magt”. Kronikken fortæller detaljeret om de teknikker, de såkaldte medier anvender for at skabe en illusion af kontakt til afdøde familiemedlemmer og tager klart afstand fra samme.

 

Henrik Christensen kan optræde på både dansk, engelsk og tysk.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90