Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Vijay Pal Tryllekunstner

Vijay Pal

Vijay Pal – tryllekunstner fra Aabenraa

Vijay Pal er en dygtig og erfaren tryllekunstner med bopæl i Aabenraa. Han tryller både for børn og voksne og laver desuden efter ønske ballondyr. Vijay har gennem tiden vundet flere præmier i trylleri.

Trylleri for voksne

Her laver Vijay enten close up-trylleri eller stand up-trylleri. Det fungerer rigtigt godt til runde fødselsdage, julefrokoster, firmafester, messer mm. Med humor og nærvær og et stort teknisk overskud overlister Vijay selv den mest skeptiske blandt publikum, og alle får en herlig oplevelse.

Trylleri for børn

Vijay laver et underholdende show for børn i alle aldre. Han underholder i børnehaver, skoler, til børnefødselsdage, gadefester mm. Hvis det ønskes, kan der laves ballondyr. Det er altid et hit for de mindste.

Video

Lignende kunstnere

Ole Beck - Tryllekunstner

Ole Beck

Ole Beck fra Rødekro optræder i hele landet for både børn og voksne og et blandet publikum. Læs mere
Lasse Frederiksen tryllekunstner

Lasse Frederiksen

Lasse Frederiksen laver underholdende trylleri for især voksne (men børnene har det også sjovt). Vælg et show for hele forsamlingen eller close up trylleri for mindre grupper ad gangen. Læs mere
jørgen fevre tryllekunstner

Jørgen Fevre

Jørgen Fevre fra Trekantsområdet har opnået mange topplaceringer ved Nordiske Mesterskaber i Trylleri. Han er super underholdende for både børn og voksne. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.