TrylleKenneth

TrylleKenneth

LoadingTilføj til favorit

TrylleKenneth leverer masser af humor og højt tempo

TrylleKenneth er en erfaren tryllekunstner med bopæl i Herlev.

Han optræder for både børn og voksne med close up-trylleri og stand up-trylleri. Han kan desuden bestilles til at lave ballondyr til børnene. Ved juletid optræder han ligeledes som julemand. TrylleKenneths show er kendetegnet ved masser af humor og et højt tempo, hvor man skal være vågen for at følge med.

For det voksne publikum

Med hovedvægt på harmløs humor og mystik optræder TrylleKenneth her for det voksne publikum. Der kommer hjælpere fra publikum med op på scenen, men ingen bliver ydmyget eller generet. Alt er ganske harmløst og på samme tid utroligt sjovt. Stand up trylleri er velegnet til familiefester, firmafester mm.

Trylleri for børn

TrylleKenneth er fantastisk underholdende for børn fra børnehavealderen og op. Børnene bliver i høj grad inddraget i showet, enten som hjælpere på scenen eller nede fra deres pladser med trylleremser, råb og klap.

Der trylles bl.a. med kanin, tørklæder og store terninger. Ingen bliver ydmyget eller gjort til grin andre end TrylleKenneth selv. I dette show tror børnene hele tiden, at de har afsløret TrylleKenneth, men de bliver hele tiden overrasket. Til slut i showet kan TrylleKenneth efter aftale trylle slik frem, ligesom der efter aftale kan laves ballonfigurer.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90