Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

Nicolaj Mogensen

Professionel underholdning med Nicolaj Mogensen

**Nicolaj optræder i hele landet for både private og erhverv**

Med over 13 års erfaring som tryllekunstner og tankelæser leverer Nicolaj et kvalitetsshow, gæsterne med garanti vil huske tilbage på. Han har, i kraft af sine adskillige år i faget lært hvordan, et selskab underholdes og fascineres på bedste vis.

Med sin elegante stil samt humor- og selskabsforståelse formår han allerede fra showets start at fange selskabet, der hurtigt drages ind i hans yderst underholdende og mystiske univers. På baggrund af netop disse kompetencer anses Nicolaj som værende en højt respekteret og anerkendt kunstner i faget.

Humor, overraskelser og tårnhøj underholdningsværdi er blandt de centrale temaer, når Nicolaj indtager scenen som magisk underholder og entertainer. Samtidig forsikrer han selskabet, at det efterlades med et unikt og stærkt, magisk minde.

Moderne magi med stil

Som mangeårig underholder med flere hundrede optrædener på CV’et skiller Nicolaj sig ud med sin moderne tilgang til trylleriet. Selskabet efterlades i ren og skær begejstring, når duer, kaniner og oversavninger viger pladsen til fordel for professorterninger, mentalisme, eksperimenter og andre mere tidssvarende effekter.

Foruden den moderne tilgang er Nicolajs optræden sprængfyldt med både humor og publikumsinddragelse. Han bestræber sig altid på at inkludere gennemgående humor og publikumsinteraktion gennem sin optræden, hvilket medvirker til en stærkere, nærværende og mere personlig oplevelse for alle.

Varigheden på Nicolajs show er +/- 35 min. eller efter arrangørens behov.

OBS: Da efterspørgslen på Nicolaj er stor, anbefales det at forespørge på ham i god tid.

Video

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.