Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
jungle jim med dyr

Jungle Jim

Jungle Jim – Danmarks vildeste tryllekunstner for børn

Jungle Jim optræder med et unikt jungleshow. Et vildt show for børn og barnlige sjæle med trylleri og jonglering med knogler, kokosnødder, frugter og sabler. Eksotiske numre med masser af dyr, spænding, overaskelse, samt publikumsinddragelse.

Vilde historier og tricks fra Jims tid i Afrika bliver leveret med god komik energi, frækhed og glimt i øjet.  Og så er der lige det uforudsigelige. Et anderledes og rigtig sjovt show, der rammer bredt, og som er et sikkert hit hos ungerne, der vil huske Jungle Jims besøg længe efter. Målgruppen er børn på 4-10 år.

Jungle Jims Musikshow

Jungle Jim optræder også med et forrygende musikshow på ca. 30 min. for de mindste (0-6 år), hvor børnene synger med og får lov at hilse på Jims dyr efter showet. Super underholdning med kendte børnesange om dyr, spas og historier fra de varme lande, måske lidt trylleri. Dette show passer godt til  sommerfest i institutionen eller bare fest for børn. Dagplejer, børnehaver, vuggestuer, byfester, centre, kræmmermarkeder med flere kan få smil på læben af et besøg.

Jungle Jim har optrådt på Plænen i Tivoli, i Københavns Zoo, Friluftscenen på Bakken, Pjerrots hus, Nordsjællands Fuglepark, Sørby marked og mange andre steder.

Video

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.