Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Gustav Lauesen Tryllekunstner

Gustav Lauesen

Gustav Lauesen er en usædvanligt dygtig og upcoming tryllekunstner.

Gustav er fra Ry i Østjylland, og han optræder med trylleri og stand-up på både dansk og engelsk. Gustav er meget erfaren som entertainer til konfirmationer, 18 års-fødselsdage, firmafester, voksenfødselsdage, julefrokoster, og han optræder ugentligt på open mics i Århus.

Begyndte at trylle i en ung alder

Gustav begyndte at trylle i en alder af 13 år og havde sit komikerdebut som 15-årig på Comedy Zoo i København. Siden da har det taget fart! I en alder af kun 19 år har Gustav opvarmet for Ruben Søltoft, Uffe Holm og Torben Chris. Han har optrådt over hele landet til forskellige arrangementer med sit tryl og sine jokes, der sjældent er under bæltestedet og glæder publikummer i alle aldre.

I 2013 drog han til USA som udvekslingsstudent, hvor han optrådte på forskellige comedyklubber på engelsk og fik lov til at opvarme for comedygruppen “Whitest Kids You Know”.

Martin Nørgaard, fra Nørgaards Netflix:
“Jeg har set Gustav optræde på Huset i Magstræde, og der havde han et glimrende show, hvor han havde publikum godt med. Det var ikke en nem aften, så det gav indtryk af, at han ved, hvad han laver.”

Stig Nørregård fra Himmelbjerggården:
“Vi havde Gustav her på Himmelbjerggården, hvor vi oplevede hans fantastiske evner som tryllekunstner. Han fik alle med, hvilket var ganske formidabelt, da publikum havde en alder fra 8 til 65 år! Mine bedste anbefalinger til Gustav!”

Video

Lignende kunstnere

Anders Lilleøre Tryllekunstner

Anders Lilleøre

Anders Lilleøre er en ung, fremadstormende tryllekunstner, der som den eneste nogensinde har vundet Aarhusmesterskab i trylleri 2 år i træk. Han har desuden vundet DM i close up trylleri for 10-20-årige. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.