Ballonklovnen Fubbi med due

Ballonklovnen Fubbi

LoadingTilføj til favorit

Klovneri med trylleri og balloner

Ballonklovnen Fubbi laver et stort show med masser af ballondyr, duer og levende kaniner. Både børn og voksne blandt hele publikummet er opslugt af hans show lige fra begyndelsen. Dog får især børnene masser ud af hans shows. Ballonklovnen Fubbi involverer nemlig ofte flere af børnene. Han får et frivilligt barn eller to med i showet, og så begynder tryllerierne for alvor. Det vil være en stor oplevelse for både børnene og deres familier, og der vil være sikret et uforglemmeligt minde hos børnene, efter en tur på scenen med Fubbi.

Lige meget hvilken aldersgruppe man tilhører, vil Ballonklovnen Fubbis trylleshow helt sikkert være sjovt og underholdende. Og bare en bonus til det hele er, at Ballonklovnen Fubbi kan optræde stort set hvor som helst. Han behøver ikke en stor scene med masser af små smarte funktioner. En markedsplads, et forsamlingshus eller enhver form for scene kan bruges af Fubbi. Det eneste, han behøver, er sig selv, et areal at optræde på, sine ballondyr og sine magiske rekvisitter.

Hvis man ønsker en hyggelig, sjov og imponerende oplevelse, så er Ballonklovnen Fubbis trylleshow helt sikkert en god kandidat.

Hvis et trylleshow ikke helt er det, som man ønsker, så kan man også hyre Ballonklovnen Fubbi til et ”walk-around” med ballondyr. Der vil under alle omstændigheder være masser af skæg og ballade involveret, hvad enten det er et trylleshow eller et walk-around med ballondyr.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90