Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Mester Jakel teater

Klassisk dukketeater, når det er bedst

Der har været spillet Mester Jakel Teater over hele verden siden 1795. Den oprindelige Mester Jakel var en slags pukkelrygget nar, der var ligeglad med omgivelserne og ved sin frækhed og nogle fabelagtige pryglescener vakte stor jubel hos publikum.

Dukketeater styrker fantasien hos børn, og hos Mester Jakel Teater får børnene lejlighed til at bruge deres fantasi til at hjælpe Mester Jakel. Det er nemlig en vigtig pointe i dukketeatret, at tilskuerne inddrages i forestillingen.

Mester Jakel forestillingen tager udgangspunkt i den klassiske eventyrfortælling, hvor det gode besejrer det onde. Hovedfiguren er doven og snu og forkludrer alting, men på forunderlig vis lykkes det alligevel altid for ham at redde situationen, så historien ender lykkeligt.

Hos Mester Jakel Teater spilles sådan, at børnene lever sig ind i underholdningen; de er med til at hjælpe Mester Jakel med at løse de problemer, han står i og dermed få ham ud af suppedasen. I løbet af de 30 min. som forestillingen varer, bliver lattermusklerne konstant rørt.

Forestillingen kombinerer på en unik måde det klassiske Mester Jakel Teater med nutidig humor og drama. Således bliver det en rigtig god teateroplevelse for både børn og voksne.

Der er mulighed for at lave en workshop, så børnene kan komme om bagved scenen efter forestillingen, hvor de kan se og røre dukkerne, de netop har set på scenen.

Med venlig hilsen
Michael Jensen Projektchef, Partner

Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

Abraham Gaaei, Personalechef

Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

Firma, Vejle

Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

Peter

Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

Firma i Kbh

Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en “overraskelse” med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet. 🙂

Mvh Bo

Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

Elias Hej

Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt 🙂 Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.
Venlige hilsner

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.