Miguel el Zorro Tryllekunstner

Miguel El Zorro

LoadingTilføj til favorit

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016
Trylleri for børn og voksne

Miguel el Zorro, som blandt andet er kendt fra TV2, byder på hele tre forskellige unikke trylleshows. Han formår at holde børnene tryllebundne fra start til slut i et show på 30-40 minutters varighed. Målgruppen for Miguel el Zorros shows er børn fra 4-års alderen og op, men voksne bliver også godt underholdt.

I et særligt show til børnefødselsdage er Miguel el Zorro den spanske guvernør, som ankommer til fødselsdagsfesten, og finder ud af, at meget endnu mangler for at kunne holde festen. Guvernøren vil gerne løse de problemer der er for at blive klar til festen, men i stedet får han forvandlet et stearinlys til et tørklæde, får bordet til at flyve og hældt kakao i en af børnenes sko.

Fødselsdagsbarnet er i centrum hele vejen gennem showet, og flere af børnene inddrages som assistenter i Miguels trylleshow. Miguel laver gerne, efter ønske, ballondyr til alle børnene ved fødselsdagsfesten.

Ord der bliver sat på Miguel el Zorro som tryllekunstner er: kreativitet, fingerfærdighed og humor – og så er han god til børn, så man kan roligt booke ham til en børnefødselsdag og være sikker på succes!

Det Magiske Eventyr
Dette er en helstøbt trylleforestilling, hvor det hele er bygget op som et eventyr (lidt ligesom det man så, da Miguel optrådte på TV2’s “Scenen er din”).
Børnene oplever selv at blive en del af eventyret, når de kommer på scenen for at hjælpe Miguel.

Miguel bliver ved større arrangementer assisteret af den smukke prinsesse. Det Magiske Eventyr kan fremføres på næsten alle sprog.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90