Klaus Mulbjerg Tryllekunstner

Klaus Mulbjerg

LoadingTilføj til favorit

Tryllekunstner og komiker Klaus Mulbjerg er garant for charmerende og unik magisk underholdning til enhver lejlighed.

Klaus Mulbjerg blander det bedste fra stand-up-komikkens verden med det bedste fra trylleriets verden, hvilket resulterer i et unikt show i international klasse.

Trylleri og stand-up-comedy er begge interaktive underholdningsformer, hvor publikum løbende inddrages i løjerne.

Som garvet entertainer er Klaus Mulbjerg toptrænet i at “stikke en finger i jorden”, dvs. i at aflæse sit publikum. Dette betyder, at showet altid er nærværende og henvender sig direkte til publikum, hvad enten der er tale om firmajulefrokost, 40 års fødselsdag, konfirmation eller lignende.

Klaus Mulbjerg har været professionel tryllekunstner siden 1995, og har optrådt til et utal af private fester og firma-arrangementer over hele landet. Han har medvirket i både film og TV, samt vundet priser for sin optræden i både ind- og udland.

Firmafester – Grin igennem med dine kollegaer!
At få voksne mennesker til at grine er en alvorlig sag, der kræver stort talent og erfaring – og det har tryllekunstner Klaus Mulbjerg. Klaus Mulbjerg har siden 1995 optrådt for et utal af landets største virksomheder, og i et hav af forskellige sammenhænge.

Firmafester, julefrokoster, kundemøder, kursusdage, receptioner, konferencer og lignende er alle begivenheder, hvor Klaus Mulbjerg med stor sikkerhed og nærvær leverer varen hver gang!

Ønskes et specielt fagligt tema inddraget i underholdningen, fx i forbindelse med kurser og konferencer, kan dette udmærket lade sig gøre.

Familiefester – Grin igennem med venner og familie!
Skal du holde fødselsdag, bryllup, konfirmation eller lignende, kan tryllekunstner Klaus Mulbjerg være med til at give dine gæster en sjov og tankevækkende oplevelse for livet!

Uanset om I bliver 15 eller 100 personer, om det foregår derhjemme, eller ude i byen, kan Klaus Mulbjergs underholdning tilpasses netop dit arrangement.

Sæt punktum for en festlig middag, og giv dine gæster en fælles magisk grineoplevelse, hvor latter, forbløffelse, komik og stærk magi er nøgleordene.

Klaus optræder også på engelsk.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90