Den Spanske Guvernør med due

Den Spanske Guvernør

LoadingTilføj til favorit

Vinder af Pjerrots Tryllepris

Bag karakteren Den Spanske Guvernør står tryllekunstneren Miguel el Zorro, som blandt andet er kendt fra TV2 samt mange hundrede shows landet over. Miguel vandt Pjerrots Tryllepris 2016. En pris som Pjerrot og Bakken har indstiftet, og som tilfalder nogle af Danmarks bedste tryllekunstnere med speciale i at trylle for børn. Miguel kom efterfølgende i Go’Morgen Danmark på TV2.

Tre unikke trylleshows for børn

Den Spanske Guvernør, tryllebinder børn og voksne fra start til slut. Målgruppen for Miguel el Zorros shows er børn fra 4-års alderen og op, men voksne bliver også godt underholdt. Ord der bliver sat på Miguel el Zorro som tryllekunstner er: kreativitet, fingerfærdighed og humor – og så er han god til børn, så man kan roligt booke ham til en børnefødselsdag og være sikker på succes! Han byder på hele tre forskellige unikke trylleshows, som hver især er målrettet enten store eller små børn eller en blanding.

Trylleshow til børnefødselsdag

Den Spanske Guvernør er et populært indslag til bl.a. børnefødselsdage, hvortil han optræder med et særligt show. Her ankommer Den Spanske Guvernør til fødselsdagsfesten og finder ud af, at meget endnu mangler for at kunne holde festen. Guvernøren vil gerne løse de problemer, der er, for at blive klar til festen, men i stedet får han forvandlet et stearinlys til et tørklæde, får bordet til at flyve og hældt kakao i en af børnenes sko.

Fødselsdagsbarnet er i centrum hele vejen gennem showet, og børnene bliver taget med på en magisk rejse, hvor de som assistenter hjælper guvernøren med at gøre klar til fødselsdagen. Et sødt og underholdende show på ca. 40 min. med musik.

Det Magiske Eventyr

Dette er en helstøbt trylleforestilling, hvor det hele er bygget op som et eventyr (lidt ligesom det man så, da Miguel optrådte på TV2’s “Scenen er din”). Børnene oplever selv at blive en del af eventyret, når de kommer på scenen for at hjælpe Miguel. Den Spanske Guvernør bliver ved større arrangementer assisteret af den smukke prinsesse. Det Magiske Eventyr kan fremføres på næsten alle sprog.

Trylleri med levende dyr

Den Spanske Guvernør tilbyder et fascinerende og underholdende trylleshow med levende dyr. Her kan man opleve trylleri med kanin og/eller duer.

 

Miguel kan efter ønske bestilles til at lave ballondyr til alle børnene.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90