Anders Lund Tankelæser

Anders Lund

LoadingTilføj til favorit

Tankelæser og tryllekunstner

Anders Lund er en tryllekunstner, som har specialiceret sig inden for tankelæsningens kunst. I hans show viser han publikum en hel masse mulige samt umulige måder, at læse tanker på.

Anders Lund er en meget dygtig tankelæser, som har underholdt med sine færdigheder rundt i hele landet de seneste 14 år. Det er stort set lige meget, hvilken sammenhæng man ønsker Anders Lunds tilstedeværelse i. Han optræder nemlig til et hvilket som helst tænkeligt arrangement. Hans show er også meget fleksibelt, så han kan tilpasse det til ethvert arrangement.

Anders Lund har to typer shows, som han underholder publikum med. Det ene show foregår ved, at Anders Lund står på en scene i tredive til fyrre minutter og underholder et stort publikum. Han bruger masser af frivillige fra mængden under showet, så der skabes rigtig god kontakt mellem tryllekunstner og publikum. Showet egner sig specielt godt til store arrangementer, hvor der er mange mennesker samlet i et lokale.

Hans andet show er et close-up trylleshow. Denne slags show går ud på, at tryllekunstneren kommer hen til et bord og sidder tæt sammen med tilskuerne. Det er vildt fascinerende, fordi alt trylleriet opleves helt tæt på. Anders Lund sidder så typisk i ti til femten minutter sammen med gæsterne og underholder dem med sine imponerende illusioner, som publikum trods den korte afstand stadig ikke kan gennemskue.

Begge shows kan dog kombineres, så det passer til lige præcis den begivenhed, som det skal. Lige meget hvordan det gøres, garanterer Anders Lund, at alle blandt publikum vil få en helt fantastisk og magisk oplevelse.

 

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90