Rune Klan - Tryllekunstner Og Komiker

Rune Klan

LoadingTilføj til favorit

Trylleri og komik i verdensklasse

Stand-Up komik og Stand-Up magi kombineres af Rune Klan i hans trylleshows. På sin ligefremme og afslappede måde, formår han at puste nyt liv i mange af de klassiske tricks; fx da han til dronningens fødselsdagsfest lavede korttricks med en pakke skinke.

Udover at være kendt fra mange TV-shows er Rune Klan en formidabel tryllekunstner og kan trylle med stort set alt. Bl.a. er han kendt som en af de store indenfor mønttrylleri.

Når Rune Klan går på scenen, er det altid med et charmerende glimt i øjet. Med sin beskedne og afvæbnende fremtoning bliver showet altid overraskende og aldrig kedeligt eller forudsigeligt. På sin egen facon fornyr han genren med sin blanding af uforudsigeligt trylleri og charmerende Stand-Up komik. Det er umuligt på forhånd at vide, hvad der vil blive sagt i løbet af showet eller hvad Rune Klan vil trække op af sin kuffert.

Det eneste, der er sikkert er, at man vil opleve et formidabelt show og få sig et godt, solidt grin. Der vil helt sikkert også være noget at gruble over en rum tid efter, når Danmarks mest succesfulde tryllekunstner og komiker giver prøver på sine numre i verdensklasse.

Rune Klan har vist sit talent i mange andre sammenhænge også; han har været hovedrolleindehaver og medforfatter på nyfortolkningen af Oliver Twist på Nørrebro Teater. Hans sidste one-man show blev set af over 50.000 mennesker.

NB! Rune Klan optræder desværre IKKE ved konfirmationer, børnefødselsdage, familefester osv.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90