Trylle-Mikkel Ballondyr

Mikkel Lassen børneshow

LoadingTilføj til favorit

Sjov underholdning for børn og familier

En lærer, der også er tryllekunstner kan kun blive et hit. Er der nogen, der forstår børn, er det en folkeskolelærer som Mikkel Lassen. I over 15 år har han optrådt med sit Stand-Up trylleri og Close-Up trylleri, og han tryller gerne for både børn og voksne.

Børnetrylleri:
Alt foregår her på børnenes præmisser. Børnene oplever et show, hvor de bliver inddraget; enten som hjælpere på scenen eller ved tilråb eller forslag fra deres pladser. Mikkel Lassen har en uhøjtidelig måde at snakke med børnene på og de synes, det er rigtigt sjovt at blive taget ved næsten. Naturligvis tilpasses showet netop den pågældende aldersgruppe og kan spilles stort set alle vegne. Showet varer ca. 35 minutter og kan opføres sammen med en lille gruppe børn eller flere hundrede.

Ballontrylleri:
Når børn ser en tryllekunstner, hvis lommer bugner med balloner, bliver de begejstrede. Når ballonerne begynder at tage form som alt lige fra bamser over giraffer til sabler og sværd, er de ved at tabe undermunden. Og når de går hjem med deres egen ballonfigur, er de rigtig glade. Ballondyr kan kombineres med ballontrylleri.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90