Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

LoadingTilføj til favorit

Når Jesper Grønkjær går på banen, går det ikke stille for sig. På sin underholdende facon inddrager han ofte publikum, fx når den kvindelige fødselar får tryllet sin bh af, eller direktøren bliver savet midt over!

Med sine mere end 220 forestillinger årligt er Jesper det sikre kort og kan levere et professionelt show, der henvender sig til både store og små. Jesper har rejst det meste af verden rundt og underholdt med sine gags, trylleri, historier, skøre indslag og vanvittige numre.

Til at sætte kulør på showet har Jesper Grønkjær også flere teaterroller bag sig; blandt andet har han medvirket i revyer og cabaréter og haft mange opgaver som konferencier.

Jesper Grønkjær tryller og underholder på skoler og daginstitutioner, ved firmaarrangementer og privatfester, på biblioteker og feriecentre, ved messer og i sommerlande samt ved sommerfester; der er næsten ingen grænser.

Stand up magi:
Crazy magi og ægte forundring mixes på forunderlig vis i begrebet Stand-up magic. Når publikum inddrages, bliver det endnu mere underholdende. Det er en disciplin, som Jesper Grønkjær mestrer til perfektion. Med ham har man et et sikkert kort på hånden, hvis man vil have underholdning. Et show varer ca. 35 min.

Close up magic:
Her tryller Jesper helt tæt på, f.eks. nede ved bordene under en middag.

Close up go stand up trylleri kan evt. combiners after aftale.
Jesper taler flydende engelsk.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90