Rune Klan Booking

Rune Klan

LoadingTilføj til favorit

”Spiller de skinke?”

Mange har fået øjnene op for komikeren og tryllekunstneren Rune Klan, efter at han, på landsdækkende tv, tryllede med en pakke skinke til Dronning Margrethes 70 års fødselsdag. Skinketricket symboliserer meget fint Runes skæve tilgang til Tryl og Comedy. Blandingen er forfriskende og til stor glæde for de tusindvis af danskere, der er faldet for Rune Klans fusions-komik.

Rune Klan fik med sit seneste show ”Blå” for alvor bevist, at han er en af danmarks mest talentfulde og fornyende komikere. Med sit positive og varme væsen formår Rune Klan at tryllebinde sit publikum i en blanding af latter, dramatik og overraskelser.

Rune Klan startede sin karriere i 1987 og har turneret verden rundt som tryllekunster. I 2008 modtog Rune Klan Tribini-prisen for sin evne til at forbinde stand-up med trylleri samt sin fornyelse af gøglertraditionen.

Udover en håndfuld standup shows husker mange ham nok også for det sprudlende samarbejde med Mick Øgendahl i Tv serien Tak For i Aften, som blev sendt på TV2 Zulu. Her foldede Rune Klan sig ud i en vifte af sjove skæve figurer.

”Man siger at det her trick er over 4.000 år gammelt. Men det siger man også om Kalaha og det er stadig lortespil uanset hvor gammelt det er. Jeg har i hvert fald aldrig været til en fest hvor man siger; den her fest er ved at dø, har du et spil Kalaha?”

Rune Klan

OBS! Rune Klan optræder IKKE ved konfirmationer o.lign. Prøv i stedet www.booktryllekunstner.dk – eller se hvilke komikere, der optræder ved konfirmation her.


Video

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
mail@inmusic.dk
Tlf. 2992 2090

29 92 20 90